Foto Prislist

Högkvalitativ studiofotografering med vit bakgrund.
Vill do ha en miljöbild, vänligen lägg till 999 kr till det slutliga priset.

Matfotografi

Fotografen kommer till din restaurang och skapar en miljö där din mat kan fotograferas i den bästa möjliga atmosfären och kvaliteten.

Kläder, Soft Goods & Hard items

Vanliga kläder fotograferade på docka. Dockan retuscheras sedan bort så att plagget ser ihåligt ut. Det vanligaste sättet att fotografera kläder på. Enkla kläder är mössor, vantar, väskor eller skor som inte behöver fotograferas på docka. Mjuka produkter som måste stylas och formas innan fotografering. Exempelvis, plädar, kuddar, väskor, halsdukar. Om din produkt inte stämmer in på mjuka kategorier klassar vi den oftast som hard item. Det kan t.ex vara: plastförpackningar, pappersförpackningar.

Video Prislist

Ett högkvalitativt 10-60 sekunder långt videoklipp med roterande produkt på vit eller svart bakgrund från olika vinklar. Klart att dela på sociala medier med valfri musik som soundtracket. Eller en kommerciell video för att visa upp ditt företag och produkter i valfri längd med cinemagrafiska bilder och högkvalitativa ljudeffekter och musik.

Kommerciell Video

Personlig varumärkesvideo eller högkvalitativ produktvideo med cinematisk produktion.

Webbdesignpris

Webbdesignpriset börjar från 5999 kronor. För ett mer specifikt pris behöver jag veta mer om din förfrågan, eftersom den här uppgiften kan skilja sig mycket från person till person.

Vänligen skicka din förfrågan!